Ağrı'da gönül kütüphanesi kuruldu

TDV tarafından yürütülen 'Gönül Kütüphanemiz' projesi kapsamında Ağrı İl Müftülüğü tarafından İpek Yolu Ortaokulu'nda kütüphane oluşturuldu.

Ağrı'da gönül kütüphanesi kuruldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), Doğu ve Güneydoğu başta olmak üzere Türkiye'nin çeşitli yerlerinde bulunan ilkokul, ortaokul ve liselerde kütüphane açmak için ‘Gönül Kütüphanemiz’ adlı bir proje başlattı. Bu kapsamda Ağrı İl Müftülüğü Ağrı Merkez İpek Yolu Ortaokulu’nda kütüphane oluşturarak ‘Gönül Kütüphanemiz’ projesi hayata geçirildi. Oluşturulan kütüphanenin açılışında konuşan TDV Ağrı Şube Başkanı ve İl Müftüsü Tandoğan Topçu, ‘‘Okumak dinimizin ilk emirlerindendir. Kütüphaneler, okumaya teşvik eden ve okumayı keyifli hale getiren mekânlardır. Bu sebeple içeriği zengin yayınları öğrencilerle buluşturacak ve öğrencilerin eğitim hayatına katkı sağlayacak bu kütüphanenin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. " dedi.

Açılış sonrası öğrencilerle de buluşarak sohbet eden Müftü Topçu, öğrencilere Diyanet İşleri Başkanlığı süreli yayınlarından olan ‘Geçerken’ adlı dergi hediye etti. Açılışta ayrıca İl Müftü Yardımcısı Kemal Arpacı ve gençlik koordinatörleri de hazır bulundu.

Bakmadan Geçme