Ağrı'daki trafik kazasından yaralananlar konuştu: "Camdan atlayarak canımızı kurtardık"

Ağrı Tutak'taki kazada yaralananlar kaza anında yaşadıklarını anlattı: "Yerde yaralılar yatıyordu. Camdan atlayarak canımızı kurtarabildik."

Ağrı'daki trafik kazasından yaralananlar konuştu: &quotCamdan atlayarak canımızı kurtardık"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ağrı Tutak'ta otobüs, TIR ve tankerin karıştığı trafik kazasında 7 kişi öldüğü ve 18 kişi yaralandı. Hamur İlçe Devlet Hastanesi Acil Servisinde tedavi gören yaralılar, kaza anında yaşadıklarını anlattı.

Yaralılardan Mehmet Latif Işık, annesiyle birlikte Van'dan Ağrı'ya gittiğini söyledi. 

"TAŞ ATARAK CAMLARI KIRDILAR"

Kazanın şokunu halen üzerinden atamadığını ifade eden Işık, otobüsün camlarını kırarak dışarı çıkabildiklerini anlattı. Işık, "Otobüsün freni patladı ve önündeki araca çarptı. Kaza olunca biz otobüsün içinden arkaya doğru kaçtık. Otobüs yanıyordu. Annemle beraberdik, 14-15. koltuklardaydık. Önümüzdeki bütün koltuklar doluydu. Çocuklar ve kadınlar vardı. Taş atarak camları kırdılar ve dışarı çıktık, sonra ambulansı aradık. Otobüs alev almıştı. Herkes kurtulmak için çalıştı. Alev olunca dışarıdan kimse otobüse yaklaşamadı." diye konuştu.

"CAMDAN ATLAYARAK KURTULDUM"

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi öğrencisi Zehra Duman ise eğitimi için Van'dan Erzincan'a gittiğini, kazadan camdan atlayarak kurtulabildiğini ifade etti. Duman, "Otobüs hareket ediyordu, bir anda çarpışma meydana geldi. Sonrasını pek hatırlamıyorum. Camdan atlayıp çıktım, o şekilde kurtuldum. Bayağı kötüydü. Ön tarafın hepsi alevdi. Yerde birçok kişi baygın şekilde yatıyordu. İnsan ne yapacağını şaşırıyor." ifadelerini kullandı.

"OTOBÜS BİR ANDA ALEV ALDI"

Yolculardan Görgü Özbek ise, İstanbul'a yolculuk yaptığını söyleyerek, "En arkada oturuyordum, kazanın nasıl olduğunu hiç anlamadım. Kendimde değildim. Otobüs bir anda alev aldı, camdan atladık." dedi.

Bakmadan Geçme