Ağrı'daki kazada ölen 2 kişi, önceden devrilen TIR'a yardım için gitmiş

Ağrı'da iki TIR  ile bir yolcu otobüsünün karıştığı trafik kazasında yaşamını yitiren 7 kişiden ikisinin daha önce kaza yapan TIR'a yardım etmek için olay yerine gittiği ortaya çıktı.

Ağrı'daki kazada ölen 2 kişi, önceden devrilen TIR'a yardım için gitmiş
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kazada hayatını kaybeden Emrah Solmaz'ın amcasının oğlu Memduh Solmaz, ölen kuzeninin, arkadaşı Eşref Tutak ile TIR’ı devrilen kardeşinin yardımına gittiğini söyledi.

“YARDIMA GİTMİŞLER AMA OTOBÜS HEPSİNİ EZMİŞ”

TIR  bölgeden kaldırılması sırasında ikinci kazanın meydana geldiğini belirten Solmaz, "Önceki araç, Emrah'ın kardeşine ait ve kaza yapıyor. Kaza da 10.30 civarında oluyor. Arabayı düzeltmek için kepçe falan getirmişler. O sırada aracı kaldırmak isterken otobüs geliyor, dalıyor. O sırada Eşref ve Emrah vefat ediyor. Duyar duymaz kendi araçlarına yardıma gitmişler ama otobüs hepsini ezmiş." dedi.

Kazanın çok üzücü olduğunu dile getiren Solmaz, hayatını kaybedenlere rahmet, yakınlarına başsağlığı diledi.

NE OLDU?

Van'dan Ağrı istikametine giden 34 EG 1164 plakalı Van Yolu firmasına ait yolcu otobüsü ile biri pancar yüklü iki TIR’ın Tutak ilçe merkezinde dün karıştığı kazada, alev alan otobüsteki yangın itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu söndürüldü. Kazada 7 kişi öldü, 2'si ağır 18 kişi yaralandı.

Bakmadan Geçme