Ağrı'daki fecinin kazadan yeni görüntüler: "Yardıma gelin!"

Ağrı Tutak'ta meydana gelen elim kazayla ilgili görüntüler gelmeye devam ediyor. Görüntülerde bir vatandaşın, "Yardıma gelin" çığlıkları yürek dağlıyor.

Ağrı'daki fecinin kazadan yeni görüntüler: &quotYardıma gelin!"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dün, Ağrı Tutak yolunda meydana gelen ve 34 EG 1164 plakalı Van Yolu firmasına ait yolcu otobüsü ile iki TIR'ın karıştığı feci kazadan gelen yeni görüntüler yürekleri dağladı. 

GERİYE ÇIĞLIKLAR VE YANMIŞ CESETLER KALDI

7 kişinin yanarak can verdiği, 2'si ağır olmak üzere 18 kişinin de yaralandığı kazada, geriye yalnızca, olay anında yaralılara yardım etmek isteyenlerin çığlıkları ve yanan cesetler kaldı.

YOLCU KENDİSİNİ ALEVLER İÇİNDE CAMDAN ATTI

Bir görüntüde, vatandaşın, "Ula yardıma gelin, yaralıyı çıkartın." diyerek bağırdığı görüldü. Aynı görüntüde, otobüsün arka camından bir yolcunun, kendisini alevler içinde aşağı attığı görüldü. 

KİMLİK TESPİTİ İÇİN DNA ÖRNEKLERİ ALINDI

Yolcuların kimlik tespitlerine ise başlandı. Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırılan cenazelerin kimlik tespiti için yakınlarından DNA örnekleri alınarak Trabzon Adli Tıp Kurumuna gönderildi.Adli tıptan gelecek sonuca göre kimlik tespitleri yapılarak cenazeler ailelerine teslim edilecek.

Kazada vefat edenlerin yakınlarının da hastane önündeki bekleyişi sürüyor. Kızılay'ın psikososyal destek ekibi ile mobil aşevi ise hastane önünde bulunan acılı ailelere destek oluyor.

Bakmadan Geçme