Ağrı Belediye Başkanı Sayan öğrencileri sinemayla buluşturdu

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, kaptan koltuğuna oturduğu otobüsle gittiği bir köydeki öğrencileri sinemayla buluşturdu.

Ağrı Belediye Başkanı Sayan  öğrencileri sinemayla buluşturdu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Sayan, '04.04 Dünya Ağrılılar Günü' kapsamında il merkezine bağlı Karasu Köyü İlköğretim Okulunu ziyaret etti. Burada öğrenciler tarafından çiçeklerle karşılanan Sayan, daha sonra sınıfları gezdi. Sayan, henüz sinemaya gitme imkanı bulamayan öğrencileri, kullandığı otobüsle İbrahim Çeçen Üniversitesi yerleşkesindeki Yaşam Merkezi'nde bulunan sinema salonuna getirdi.

Öğrencilerle film izleyen Sayan, sinema çıkışında çeşitli hediyeler dağıttı. Öğrenciler de etkinlik ve hediyelerden dolayı Sayan'a teşekkür etti. Etkinliğin ardından öğrenciler, otobüsle tekrar köylerine bırakıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Belediye Başkanı Sayan, çocukları sinemaya götürmekten duyduğu mutluluğunu dile getirdi.

Öğrencilerle güzel bir gün geçirdiklerini belirten Sayan,"Bugün herkes Ağrılı olsun. Ağrı için bir paylaşım yapsın. Bugün 4 Nisan. 04 plakalı Ağrı’nın Dünya Ağrılılar Günü'dür. Ben tekrar vatanın en ücra ve en güzel köşelerinden biri olan Ağrı’dan bütün Türkiye’ye selamlar ve saygılar gönderiyorum. Çocuklarımızın, öğretmenlerimizin ve köylü kardeşlerimizin de selamları var." ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme