• Haberler
  • Ağrı
  • Ağrı AK Parti İl Başkanı Özyolcu, 'o iddiaları' yalanladı

Ağrı AK Parti İl Başkanı Özyolcu, 'o iddiaları' yalanladı

Ağrı AK Parti İl Başkanı Halil Özyolcu, Gelecek Partisi İl Başkanı Gök'ün, vatandaşın haberi olmadan üye yapıldığına dair iddiaların gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Ağrı AK Parti İl Başkanı Özyolcu, 'o iddiaları' yalanladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gelecek Partisi İl Başkanı Murat Gök, AK Parti teşkilatının, özellikle belli bir yaş üzerindeki e-Devlet şifresi alamayacak olan vatandaşı, kimlik bilgilerini; sosyal yardımlar, tapu, nüfus daireleri, çiftçi kayıt sistemleri üzerinden sızdırma yoluyla, habersiz biçimde partiye üye yaptığını iddia etti.

“ISLAK İMZA OLMADAN HİÇBİR ŞEKİLDE KAYIT ALMIYORUZ”

AK Parti İl Başkanı Halil Özyolcu da, ıslak imzalı olmayan hiçbir üye kaydını almadıklarını belirterek, söz konusu iddiaların gerçeği yansıtmadığını ifade etti. Özyolcu sözlerini şöyle sürdürdü:

“Ben kendi dönemimden mesul oluyorum, bizde hiçbir şekilde ıslak imzalı olmayan bir kayıt değerlendirilmez. Bir yıldır görevdeyim, ramazanda, diğer zamanlarda sosyal yardımlar olunca bize 25 bin, 30 bin kişi müracaat eder. Biz onların kimliklerini, telefonlarını, adreslerini kayda geçiyoruz. Onların yüzde 70’i AK Partili değil. İstersek biz onları üye kaydederiz. Köyden yaşlı vatandaşın haberi olmadan bunu neden yapalım Benim bilgimin dışında bir şey oldu ise bilmiyorum, bazen hatalı, yanlış işler oluyor mu onu bilemem ama üye kayıt formları bizde ıslak imzalı olur. Onları da bizzat gördüm, ıslak imzalı biçimde kayda geçiyoruz. Onun dışında burada başka bir üye kayıt işlemimiz olmaz. Bizim 70 bin civarında üyemiz var.”

“1 YILDA 15 BİN ÜYE KAYDETTİK, HEPSİ ISLAK İMZALI”

Göreve geldiği Mart 2021’den bu yana 15 bin kişinin AK Parti teşkilâtına, bizzat ıslak imzalı kayıt yaptırdığının altını çizen Özyolcu, “2021 Mart ayında il başkanı oldum. Benden önceki arkadaşlar da çalışmış, herkes kendi döneminde üye sayısını artırmış. Ben göreve geldiğimde 52 bin üyemiz vardı, şu anda 70 bine yakın üyemiz var. Bir buçuk yıl içerisinde 15 binden fazla üye kaydetmişiz. . O 70 binin içinde 2 ya da 3 yanlış çıkarsa bu, hatalı bir iştir ama 70 binin içinde binlerce çıkarsa bu bilerek yapılan bir iştir. Bunu aklımızdan bile geçirmiş değiliz.” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme