• Haberler
  • Bitlis
  • 'Tatvanname' kitabı güncel haliyle okuyucuyla buluşacak

'Tatvanname' kitabı güncel haliyle okuyucuyla buluşacak

Bitlis'in Tatvan Kaymakamlığı, ilçenin tanıtımında önemli rol oynayan 'Tatvanname' kitap serisinin güncel baskılarının yapılması için çalışma başlattı.

'Tatvanname' kitabı güncel haliyle okuyucuyla buluşacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bitlis’in Tatvan Kaymakamlığı, ilçenin tanıtımında önemli rol oynayan “Tatvanname” kitap serisinin güncel baskılarının yapılması için çalışma başlattı.

Tatvan Kaymakamlığı bünyesinde oluşturulan proje ekibi tarafından güncellenecek olan “Tatvanname” kitapları için Kaymakam Dr. Remzi Demir başkanlığında toplantı gerçekleştirildi. Proje ekibi ve ilgili kurum amirlerinin katılımıyla Tatvan Aile Destek Merkezi toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda, kitap çalışmalarında gelinen süreç ve genel konular görüşülerek istişare edildi. Güncel baskılarda yer alacak detayların da tek tek görüşüldüğü toplantıda, kitabın en kısa sürede baskıya hazır hale getirilmesi hedeflendi.

Büyük bir özveri ile hazırlanan “Tatvanname” kitap serilerinin uzun yıllardır ilçenin tanıtımında önemli bir kaynak görevi gördüğünü belirten Tatvan Kaymakamı Dr. Remzi Demir, güncel baskıların da tanıtım sürecine katkı sunmaya devam edeceğini ifade etti. Tatvanname kitaplarının güncellenerek baskıya hazır hale getirilmesi için her biri alanında uzman kişilerden oluşan bir proje ekibi oluşturulduğunu kaydeden Kaymakam Demir, “Tatvanname kitap serilerimiz, ilçemizin tanıtımı için gerçekten çok değerli bir kaynak konumunda. Bizlerde bu değerli kaynak kitabımızı yeni güncel haliyle yeniden basma kararı aldık. Bu anlamda daha önceki Tatvanname kitap çalışmalarında da yer almış olan, her biri alanında uzman proje ekibimizi tekrardan oluşturduk. Bu proje ekibimiz yeniden bir çalışma yaparak, bu değerli kitabımızı güncelleyerek baskıya hazır hale getirecek. İnşallah mümkün olabilecek en kısa sürede Tatvanname kitaplarımız en güncel haliyle okuyucuyla buluşacak. Ben bu vesile ile başta proje ekibimiz olmak üzere sürece katkı sunacak olan tüm kurum ve kuruluşlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Bakmadan Geçme